Biscuiti cu smochine settembrini Mulino Bianco, 250g

Cod produs: 8076809580694 Stoc epuizat
Durată de livrare: 1-2 zile lucrătoare
18 lei
Biscuiti cu gem de smochine selectate cu grija si colectate doar dupa ce ajung la maturitate deplina, dau viata unei umpluturi moi, cu aroma inconfundabila.

Beneficii: fara ulei de palmier, fara arome, fara coloranti artificiali, fara conservanti, fara grasimi hidrogenate, fara OMG.
Biscuiti Settembrini Mulino Bianco. Biscuiti cu dulceata de smochine. Ingrediente: făină de GRAU, zahăr, pastă de smochine 10,1%, dulceață de smochine 10,0% (smochine 3,4%, sirop de glucoză-fructoză, dextroză, zahăr, suc de lămâie, gelifiant: pectină, regulator de aciditate: acid citric), unt, sirop de glucoză, ulei de floarea soarelui, OUA proaspete, dulceață de mere (piure de mere, sirop de glucoză-fructoză, dextroză, suc de mere, zahăr, agent de gelifiere, pectină, regulator de aciditate: acid citric), sirop de glucoză-fructoză, LAPTE praf degresat, LAPTE proaspăt pasteurizat, fibre deGRAU, biscuit cu sâmburi de caise [(zahăr, făină de GRAU, albuș de OU, sâmburi de caise, agenți de fermentare (bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu), aromă)], agenți de creștere (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, tartrat monopotasic), sare, aromă. Poate conține urme de ALUNE, NUCI, SUSAN SI SOIA. Gramaj: 300g
Gramaj produs: 250g
Produse de calitate
100% italiană
Retur garantat
în 30 de zile
Suport clienți
0727 752 103
Livare în toată țara
Transport gratuit peste 150 lei
Produse similare