Cafea macinata Segafredo Casa, 250 g

Cod produs: 8003410344117 Stoc epuizat
Durată de livrare: 1-2 zile lucrătoare
17 lei
Segafredo Espresso Casa Ground este un amestec de Arabica si Robusta cu o netezime placuta si paine prajita usor picanta. Nivelul de slefuire il face deosebit de potrivit cu masinile de espresso de uz casnic, dar se poate potrivi si pregatirii in modul Moka.



Ne place cafeaua macinata Segafredo Espresso Casa datorita combinatiei perfecte de cafea, 50% Arabica si 50% Robusta. Un astfel de amestec este adesea folosit de prajitori datorita aromei foarte intense, dar gustoase a cafelei. Prin crearea acestui amestec de boabe de cafea numit Espresso Casa, Segafredo a intrat pe culmile mestesugului sau, astfel incat, amestecul prezentat are un gust delicios. In plus, ne incanta papilele gustative, atunci cand sunt transformate intr-o cafea savuroasa!

Segafredo Espresso Casa este un amestec echilibrat de cafea din cele mai bune boabe Arabica si Robusta. Proportiile echilibrate garanteaza aroma intensa si neobisnuita a cafelei Segafredo Espresso Casa. Acesta va fi apreciat atat de cunoscatorii de espresso clasic italian, cat si de fanii cafelei, cu adaugarea de lapte spumat.

Calatoreste, cu ajutorul unei cesti de cafea, in lumea fascinanta a cafelei italiene de calitate ca sa ai parte de un gust desavarsit! La vita è bella!
Gramaj produs: 250 g
Produse de calitate
100% italiană
Retur garantat
în 30 de zile
Suport clienți
0727 752 103
Livare în toată țara
Transport gratuit peste 150 lei
Produse similare