Apa de gura Capitano cu turmeric si propolis 400 ml

Cod produs: 8002140032400 Stoc epuizat
Durată de livrare: 1-2 zile lucrătoare
15.5 lei
Eficienta in special atunci cand este utilizata dimineata si seara, dupa periaj. Formulele sale exclusive si brevetate prezinta o molecula originala care contine zinc, cu actiune de curatare si antibacteriana, capabila sa ofere raspunsuri sigure si specifice pentru igiena orala a intregii familii. Intr-adevar, apa de gura nu are alcool si contine ghimbir certificat organic, un ingredient pretios de origine naturala.
Pasta del Capitano a oferit intotdeauna produse de igiena orala sigure, eficiente si testate stiintific.

Beneficii Del Capitano Apa de gura cu turmeric si propolis:
Apa de gura cu turmeric si propolis – Pasta del Capitano garanteaza o actiune de protectie asupra intregii cavitati bucale datorita selectiei ingredientelor active continute, respectiv:

Sulfetal Zn® – cu actiune antibacteriana; curcumin – principalul ingredient activ din turmeric si are proprietati puternice calmante, fiind si un antioxidant foarte puternic;
propolis – cu actiune de re-epitelizare si de protectie asupra tesuturilor.
Ingrediente Del Capitano Apa de gura cu turmeric si propolis:
Aqua, propylene glycol, polysorbate 20, PEG-40 hydrogenated castor oil, sodium benzoate, lactic acid, aroma, sodium lactate, sodium bicarbonate, sodium fluoride, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, propolis extract, sodium saccharin, limonene, zinc coco-sulfate, eugenol, curcuma longa root extract*, citric acid, zinc citrate, cinnamal, citral, potassium sorbate, CI 47005.
*Contine turmeric din agricultura ecologica – aceasta din urma promoveaza biodiversitatea mediului in care are loc si limiteaza sau exclude utilizarea produselor sintetice.

Mod de administrare Del Capitano Apa de gura cu turmeric si propolis:
Produsul nu trebuie diluat. Folositi capacul ca dozator si clatiti cel putin 30 de secunde. Apa de gura cu curcuma si propolis – Pasta del Capitano poate fi utilizata zilnic si preceda sau urmeaza periajul normal al dintilor.

Precautii / Atentionari Del Capitano Apa de gura cu turmeric si propolis:
Evitati ingerarea. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu se utilizeaza la copii cu varsta sub 6 ani. Inchideti recipientul produsului imediat dupa folosire. Perioada de valabilitate dupa deschidere exprimata in luni se refera la produsul pastrat corect si in conditii normale, previzibile de utilizare. In cazul in care apar reactii alergice, opriti folosirea. Contine: fluorura de sodiu.
Gramaj produs: 400 ml
Produse de calitate
100% italiană
Retur garantat
în 30 de zile
Suport clienți
0727 752 103
Livare în toată țara
Transport gratuit peste 150 lei
Produse similare