Detergent de vase Pur Power Lamaie 750ml

Cod produs: 9000101371338 Stoc epuizat
Durată de livrare: 1-2 zile lucrătoare
9.5 lei
Pur Power Lemon cu formula Cold-Active - Clătiți cu apă rece pentru a economisi energie!

Detergentul de vase Pur Power Lemon cu formulă activă la rece îndepărtează grăsimea, amidonul și reziduurile de alimente uscate - pentru vase curate și strălucitoare la fiecare spălare. Datorită formulei active la rece, detergentul de vase îndepărtează reziduurile de alimente chiar și atunci când spălați vasele murdare în apă mai rece. Clătiți cu apă rece și economisiți energie.



Sticla de detergent pentru vase este complet reciclabilă după utilizare.



Avantajele produsului:

- Produsul este foarte ușor de folosit:

- Cold-Active Formula - Acest detergent lichid pentru vase este eficient împotriva grăsimii și amidonului, pentru vase perfect curate chiar și la temperaturi scăzute.

- Formulă de 3 ori mai densă*

- Reciclabil - Sticla detergentului de vase este 100% reciclabilă după utilizare.

- Capac practic - Sticlele de detergent lichid pentru vase Pur sunt echipate cu un capac ușor de utilizat pentru o dozare mai eficientă și mai precisă a produsului



Cum se utilizează:

Doza normală este de 5mL sau aproximativ 1,5 lingurițe, la 5L de apă. Pentru a îndepărta reziduurile de alimente uscate și arse, înmuiați vasele la nevoie, timp de câteva minute, la o doză de 5mL de detergent la 1L de apă.



Marca Pur

Pur este un accesoriu esențial pentru bucătăria fiecărei case! Detergenții pentru vase Pur sunt foarte eficienți împotriva grăsimii, amidonului și a reziduurilor arse. Curățați fără efort munții de vase după ce ați gătit cu prietenii. Bucurați-vă de timpul petrecut împreună și lăsați detergentul de vase Pur să se ocupe de restul!



Pentru rezultate vizibil de curate!
Gramaj produs: 750ml
Produse de calitate
100% italiană
Retur garantat
în 30 de zile
Suport clienți
0727 752 103
Livare în toată țara
Transport gratuit peste 150 lei
Produse similare