Rezerva Pentru Mop din Microfibra Vileda

Cod produs: 4023103172968 Stoc epuizat
Durată de livrare: 1-2 zile lucrătoare
24.9 lei
Ofera rezultate excelente de curatare pe orice tip de podea, datorita combinatiei de diferite microfibre. Fibrele rosii indeparteaza eficient murdaria si petele persistente de pe podea, in timp ce cele albe asigura o absorbtie extraordinara si indepartarea grasimilor.

* Indeparteaza E. coli, S. aureus si BCoV de pe parchet din lemn de esenta tare si placile ceramice, asa cum a fost testat intr-un laborator independent.

1. Performanta excelenta de curatare

Fibrele rosii sunt special concepute pentru a asigura o performanta de curatare mai buna, prin colectarea parului si a altor particule de murdarie care ar fi putut scapa in timpul curatarii anterioare.

2. Indeparteaza pana la 99% din bacterii

Datorita tehnologiei avansate din microfibre Vileda, pana la 99% dintre bacterii si virusi sunt indepartati in timpul curatarii doar cu apa*, fara a fi nevoie de alti detergenti.

3. Se poate spala la masina

Rezerva Vileda SuperMocio Microfibre & Power poate fi refolosita de mai multe ori. Dupa utilizare, spalati-l pur si simplu in masina de spalat la 30°C. Asigurati-va ca nu folositi tesaturi mai moi, deoarece acestea modifica textura fibrelor.
Produse de calitate
100% italiană
Retur garantat
în 30 de zile
Suport clienți
0727 752 103
Livare în toată țara
Transport gratuit peste 150 lei
Produse similare