Spuma Activa cu Perie Pentru Covoare si Canapele Omino Bianco cu Formula Anti-Miros, 300 ml

5 în stoc
Durată de livrare: 1-2 zile lucrătoare
32.9 lei
Curata in profunzime si respecta toate tesaturile: - elimina murdaria, praful si pamantul, incetineste formarea murdariei si asigura curatenie si igiena de lunga durata; - neutralizeaza mirosurile de fum, mancare si animale de companie, lasand un miros proaspat. Datorita formularii de spuma si periei practice, este usor de utilizat pe toate tesaturile, chiar si pe cele mari precum covoare, sau greu de spalat precum canapele si fotolii.

Unde se utilizeaza: pe covoare, covorase si pe toate invelisurile textile ale canapelelor, fotoliilor, scaunelor, tabliilor si scaunelor auto. Instructiuni de utilizare: indepartati sigiliul de garantie situat pe spatele periei, agitati bine recipientul, apasati butonul in jos si distribuiti spuma pe suprafata de curatat. Frecati cu peria pana cand spuma este complet indepartata. Se lasa sa se usuce. Pentru curatarea suprafetelor precum covoare si covoare, curatati cu aspiratorul inainte de a utiliza produsul. Se lasa sa se usuce si se aspira din nou. Unele tesaturi se pot decolora: verificati intotdeauna rezistenta culorii pe o zona neobservata a tesaturii. Utilizati numai pe tesaturi care urmeaza sa fie curatate uscat.

Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. Tineti departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise sau alte surse de aprindere. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu pulverizati pe o flacara deschisa sau alta sursa de aprindere. Nu perforati si nu ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina soarelui. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50°C. Contine metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona. Poate provoca o reactie alergica.

Respectati avertizarile referitoare la detergenti / produse chimice. Utilizati doar pentru scopul destinat.
Gramaj produs: 300 ml
Pentru comenzi mai mari ne puteți contacta pe mail.
Produse de calitate
100% italiană
Retur garantat
în 30 de zile
Suport clienți
0727 752 103
Livare în toată țara
Transport gratuit peste 150 lei
Produse similare